Friday, 22 April 2011

toq

gua ade toq,toq nie sebnarnya pangilan bg kami bertiga semasa teater... biar aku knl kn satu persatu yg hujung yg pakai songkok tu fauzi nawi(joe,atim) yg tu toq long yg tengah pulak cikton pinky(jidun,din) die sebagi toq ngah  yg hujung sekali tu yg cute tu mesty la aku toq cik kami nie mmg gile... klu kt teater tu kiteowg la yg paling gempak n kepale gile la...aku syng kn toq2 aku nie thu tk bg aku dowg nie semangat aku dlm bidang seni nie...love u toq terus kn kegilaan kite k....we are the best....

3 comments:

  1. kegilaan TOQ sering menjadikan kami semua rasa terhibur... bukan badot, tapi bila kita sehariaan menjalani hidup yang kita rasa, "kenapalah masaalah nie datang kat aku jerk...." bila toq2 nie ada, baru aku tau, dalah hidup kene ada senyum... ada skali tu kita balik dari UiTM Segamat show PPM, kan kita singgah Air Terjun Bekok, ada yang bersuara "ala panggil la dorang patah balik, dah la dalam kreta tu penghibur kita.." pengaruh TOQ memang amat hebat, setelah lama baru tahu kita nie TOQ, hehehe

    coretan dari TOQ BOY

    ReplyDelete